Camp

solo teatral

Sala Melmac

11 al 13 de junio 2021

dirección, dramaturgia e interpretación. Laura Roqué

ayudante de dirección, dramaturgia y mirada externa. Míriam Escurriola 

asistencia de movimientoMercedes Boronat

espacio, vestuario e iluminaciónOriol Corral

espacio sonoroMarta Tarta

producciónGina Aspa y Laura Roqué

soporte y agradecimientos. Centre Cívic Parc Sandaru, Ramón Giné, Montserrat Prat, Roger Julià, Centre Signatus, Salvador Puigmartí (Cuiol Nature), Laia Alberch.

Camp és un solo teatral íntim que barreja diferents llenguatges, i que parla d'una noia jove de ciutat que anhela connectar amb la seva part espiritual a través de la natura.

El terme Emergència Climàtica és present en el nostre dia a dia, però sovint només des d'un punt de vista científic. "Quans graus s'escalfarà la terra? Quans metres pujarà el nivell del mar?"
Nosaltres volem parlar-ne des d'un altre punt de vista: l'espiritual. D'una altra manera, Raimon Panikkar emprava el terme Ecosofia per parlar d'aquesta visió.

Com ens afecta a nivell personal l'emergència climàtica?
Com ens afecta a ciutat no poder gaudir del silenci? De les estrelles? D'un bosc?

Evocant la sensació d'acampada i d'explicar llegendes a la vora del foc, Camp busca a través d'accions senzilles i universals, transportar-nos a tots els que sóm de ciutat, a aquest refugi en mig de l'Emergència Climàtica.

Proyecto en residencia en Sala Melmac, y seleccionado en la convocatoria Kinètic Performàtic 2019 del Ayuntamiento de Barcelona y CCPSandaru. Jurado seleccionador formado por: Semolina Tomic (Antic Teatre), Anna Giribet (Fira Tàrrega), Gaston Core (Sala Hiroshima) y Raquel Gualtero. La pieza fue seleccionada junto a Delfos de Melcior Casals.

crítica Novaveu, Marta Duran

crítica Oriol Puig Taulé Camp (embrión)

Dosier de 'Camp'

DSC_0124.JPG
F1675CBE-0BBF-4848-954E-C30A4046B1FB.JPG
23aa7eab-a7dc-4b0c-8484-a6e182bec456.JPG